Equest logo Equest Sport
Kérjük segítse munkánkat adója 1%-val!
English




Kezdőlap

Alapítvány

Lovasiskola

Hírek

Időjárás előrejelzés




Kedves Látogató! Aktuális híreinket a Lovarda Facebook oldalán találod!
               
Equest Sport Facebook





2017. június 04.-én vasárnap 9:00 órától Szabadidős "Berente Sándor Kupa 2017" fordulót rendezünk Lovardánkban. Minden versenyezni vágyó kis és nagy lovast, szurkolót, érdeklődőt szeretettel várunk!

versenykiírás


2017.04.28.
Kiskunhalas, Hirling József Lovaspark: Regionális Díjugrató verseny
Első szadadtéri ugróversenyünk, egyenlőre csak Génius és Stella állt rajthoz, Busi Sándorral nyergükben.
110 cm -en Stella 33 indulóból 1. helyezést ért el, Génius 120cm-en 26 indulóból 2. lett. Szuper kezdés, várjuk  a folytatást!
StellaGenius


2017.04.22.
Részt vett egyesületünk az első hivatalos szabadidős versenyén Balástyán. Lovasaink is most debütáltak első versenyükön, és szuper lovaglásokkal bizonyították, hogy "megértek" a versenyen való részvételre. Simon Panni Randikával a kezdő kategóriában hibátlan pályával, 8,2 stílusponttal nem csak a korosztályának megfelelő kategóriát nyerte, hanem az Ü1 versenyszám abszolút győztese is lett. Többi lovasunk Ü2-ben indult. Az alappályán stílusbírálatot követően 4 lovas jutott az összevetésbe, közülük 3 "milányunk":) Haska Lilla Lunával 2., Klivényi Emma Randikával 3. Szencz Eszter Huszárral 4. helyezést ért el. Az alappályát nagyon szép lovaglással, de 1-1 kisebb hibával teljesítette Papp Franciska Huszárral, Horváth Anikó Vénusszal, és Bába Niki Vénusszal. E3 díjlovaglásban Haska Lilla Lunával bezsebelték kategóriájuk 1. helyezését, és teljesítményükkel az abszolút győzelmet is. Gratulálunk lovasainknak és felkészítő edzőiknek, Kaszab Zsuzsának és Szabó Petrának a szuper teljesítményhez, valamint további sikereket a szabadtéri szezon következő versenyein!

szabadidős verseny




2
017. 04.09.-én rendeztük meg szezonnyitó rendezvényünket, a Nyuszi Kupa Háziversenyt, ügyességi és díjlovas versenyszámokkal. Az eredményhirdetést követően közös ebédre, majd pályakarbantartásra került sor, ami szintén igen élvezetesre sikerült!

Maya

Huszár      Hajni

További képek Facebook oldalunkon találhatóak


Szereted a lovakat? Legjobb barátaid is szeretik a lovakat? Szeretnéd Születésnapodat legjobb barátaiddal lovaglással, lovak közelében ünnepelni? 2017.-től lehetőséged van a Szülinapodat a Lovardában megtartani!

                       
szülinap
                           Szülinapi Party csomagjaink

2017. április 09.-én vasárnap, 10:30 órai kezdettel Nyuszi Kupa Ügyességi Háziversenyt rendezünk.

2017.03.03.
Éjfél előtt pár perccel  megszületett Apszara kancacsikója: Amy

 
Apszara és Amy

2017.
BUEK2017

2016. december 31.
Az elmúlt évek hírei archíválásra kerültek, megtalálhatóak az Archív1-ben, és Archiv-ban (2010-2011)
Kövessenek minket a Facebook-on is: Facebook-Equest Sport

2016. december 30.
Évzáró Ügyességi Háziversenyt rendeztünk lovardánkban. Gratulálunk lovasainknak a nehéz fordulókkal is tarkított ügyességi pályák teljesítéséért, valamint a díjlovas program szép le-lovaglásáért! Köszönjük a felkészítést Kaszab Zsuzsa és Szabó Petra lovasedzőinknek! 

háziverseny díj lovasok

Valid CSS!

Valid XHTML 1.0 Transitional



Elérhetőségek
Térkép

Linkek
Archív
Archív1